University of Applied Sciences HAN contractverlenging OmniCard voor OmniCMS en kaartproductie

30 januari 2023

Na de gunning van de aanbesteding HANcard aan OmniCard is vorige week het contract definitief ondertekend. Als partner van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen ondersteunt OmniCard de gezamenlijke ambities voor o.a. duurzame verbindingen en verbondenheid van de HAN student aan de HAN.
 
De opdracht betreft een mix van innovatie en de bestaande dienstverlenging borgen & verbeteren. Er zal een upgrade gedaan worden van het huidige OmniCMS 2.0 naar het nieuwe Off-premise OmniCMS 3.0 (SAAS). Daarnaast zal in samenspraak met onze partner NXP een pilot gestart worden met de digitale (DESfire) MIFARE® 2GO studentenkaart.
 
Bij de ondertekening waren aanwezig : v.l.n.r. Ed Dijkers ( COO OmniCard ), Eveline Reijtenbagh (contract- en leveranciersmanager), via teams op beeldscherm Kririna Iskander (dienstverantwoordelijke/campuscoördinator) , Marcella Korver (procescoördinator, functioneel beheer HAN) en Norbert Breij (projectleider HAN). Op de foto ontbreken: Jan Ovink (Senior Inkoper HAN) en de fotomaker Sebastian Soentpiet (projectleider OmniCard )