Samenwerking ISIC / OmniCard

25 augustus 2016

ISIC, de “International Student Identity Card” geeft studenten de mogelijkheid om zich wereldwijd te identificeren als student. Daar bovenop verschaft het toegang tot studentenkortingen, voordelen en diensten op meer dan 125.000 locaties in 130 landen.

Samenwerking ISIC / OmniCard : OmniCard zal in samenwerking met ISIC de mogelijkheden van de bestaande studentenpas uit kunnen breiden met de voordelen die het ISIC logo met zich meedraagt nml. meer dan 40.000 internationale kortingen  voor studenten.

Het toevoegen van de ISIC functionaliteit aan de bestaande collegepas is zowel voor uw studenten als voor uw instelling een waardevolle toevoeging. Een ISIC programma draagt – naast het stimuleren van de internationale mobiliteit en toegang tot vele voordelen – namelijk bij aan het internationalisatiebeleid van uw organisatie. Internationalisering staat bij veel onderwijsinstellingen hoog op de strategische agenda. Veel van onze partner universiteiten voeren hun internationalisatiebeleid uit door de implementatie van een ISIC programma. In een globariserend onderwijssysteem is een internationaal imago dan ook van grote waarde. De uitgebreide toevoegingen op de studentenpas zorgen voor zeer positieve feedback van studenten. Ze hechten grote waarde aan het feit dat alle functionaliteiteisic-card-1280x808_520x328n op 1 pas geïntegreerd kunnen worden, en dat de pas internationaal herkend wordt. Aangezien ISIC een officieel erkend studenten identificatiemiddel is, zijn er speciale designelementen ( voor authenticatie ) benodigd welke OmniCard op uw huidige studentenpas kan toevoegen. Ook is het mogelijk om uw studenten op eenvoudige wijze de ISIC kaart separaat bij OmniCard te laten bestellen.

Vraag voor mogelijkheden naar : Ed Dijkers, New Business Director OmniCard, ed.dijkers@omnicard.nl

 

 

 

 

Meer nieuws...