Zuyderland Medisch Centrum

Customer Zuyderland Medisch Cenrum

Solution: Card beheer, Card beveiliging, Card koppelingen, Card printing, Card producten, Card productie

Het Zuyderland Medisch Centrum is al jaren een zeer gewaardeerde klant van OmniCard. Daar zijn we zeer trots op!

Zuyderland komt voort uit Atrium Medisch Centrum Parkstad en Orbis Medisch en Zorgconcern Sittard-Geleen. Deze zorginstellingen zijn per 1 januari 2015 gefuseerd.                                              De daadwerkelijke fusie vormde de start van een omvangrijk veranderingsproces.

Gedurende de afgelopen jaren hebben wij ons OmniCMS Cardmanagement systeem en onze On-site printoplossingen mogen migreren van Mifare Classic naar Mifare DESfire. Naderhand is de fusie ook aanleiding geweest om al het personeel opnieuw op de foto te zetten en te voorzien van een nieuwe Zuyderland Personeelspas. Hiervoor heeft OmniCard tijdelijke fotokiosken geplaatst waardoor men 24/7 de gelegenheid had om een nieuwe foto te maken. Een goedgekeurde foto werd vervolgens gebruikt om een nieuwe (Mifare DESfire) kaart te printen. Het gehele uitgifteproces van de kaart is door OmniCard On-site ondersteund.

Inmiddels is ook Zuyderland CURE (o.a. Thuiszorg) aangehaakt bij het OmniCMS Cardmanagement Systeem en hebben we een nieuwe “bron” koppeling gerealiseerd. Een nieuwe koppeling met het parkeersysteem en een upgrade van de bestaande koppeling naar het toegangssysteem zijn nog in een afrondende fase.

Wij danken Zuyderland voor het gestelde vertrouwen in OmniCard en kijken uit naar de verdere samenwerking.

 

 

 

 

 

Company

Website:zuyderland.nl

Contributors: 10.000

Sector: Zorg

Results

  • Migratie Mifare Classic naar DESfire - veilige kaart
  • Nieuwe pasfoto personeel
  • Upgrade Koppelingen

More cases...