Upgrade OmniCMS en OmniPAS Koninklijke BAM

Customer BAM

Solution: Card beheer, Card beveiliging, Card koppelingen, Card productie

Koninklijke BAM heeft OmniCard de opdracht verstrekt voor een Upgrade van het huidige OmniCMS Cardmanagement systeem en de OmniPAS selfservice Portal naar een veiligere Angular omgeving.  De upgrade van OmniPas zorgt er tevens voor dat de Selfservice omgeving mobiel vriendelijk wordt. Zeker voor de vele medewerkers die niet over een vaste PC werkplek beschikken een zeer welkome aanvulling.

Sinds 2012 produceert OmniCard op wekelijkse basis voor alle BAM vestigingen de Persoonlijke BAM card. De Persoonlijk BAM card zorgt voor een uniforme uitstraling en voldoed aan de MVO voorwaarden van Koninklijke BAM door de inzet van PET-G materiaal. PET-G is een milieuvriendelijke plastic kaart welke dezelfde eigenschappen vertoont als PVC. Echter, PETG kaarten kunnen worden gerecycleerd zonder schadelijke of verontreinigende gassen voor het milieu.

De Persoonlijk BAM card is voorzien van en eigen BAM DESfire sleutelset welke via de OmniSam software is aangemaakt. De Persoonlijke BAM card is multifunctioneel inzetbaar en wordt momenteel ingezet voor de toegangscontrole systemen, Lockers, printen & kopieren en voor het wagenpark.

 

 

Company

Website:bam.com

Contributors: 15.000

Sector: Bouw

Established: 1869

Results

  • Systemen weer Up to Date
  • OmniPAS Mobiel vriendelijk
  • Centrale productie en uitgifte BAM card
  • Milieuvriendelijkere kaarten: PET-G

More cases...