De Rooi Pannen kiest voor OmniCard.

Klant De Rooi Pannen

Oplossing: Card beheer, Card beveiliging, Card koppelingen

Verheugd zijn wij dat De Rooi Pannen heeft gekozen voor het OmniCMS van OmniCard als beheersoftware voor de kaarten van de leerlingen en medewerkers van De Rooi Pannen.

 

 

OmniCard zal middels de koppeling met het IDM pakket ( RealOpenIT ) van De Rooi Pannen de basisgegevens verrijken met de bijbehorende kaartdata. Deze verrijkte brondata wordt vervolgens gekoppeld aan de gebruikerspakketten voor betalen van Ximedes en het lockersysteem van Vecos. OmniCard is de projectpartner van De Rooi Pannen voor de volledige implementatie van het gehele nieuwe kaart beheersysteem. De Rooi Pannen zal in eigen beheer door middel van een printoplossing van OmniCard zelf haar kaarten printen, coderen  en uitgeven.

De Rooi Pannen bestond afgelopen Oktober 2017 reeds 50 jaar en zal binnenkort hun nieuwe kaarten voorzien van het nieuwe logo en Desfire EV1 chip technologie.

Historie

De Rooi Pannen dankt zijn naam aan het karakteristieke klooster in Tilburg met de opvallende rode dakpannen. Het pand werd in 1914 gebouwd naar een ontwerp van Jan van der Valk. Het toenmalige Sint Joseph-studiehuis van de congregatie van de Fathers of Mill Hill huisvestten hier het Mill-Hillcollege. Als gevolg van de ontkerkelijking daalde het aantal priesterroepingen zo sterk dat het Mill-Hillcollege in korte tijd veranderde van een kleinseminarie in een scholengemeenschap.

1967 Start 4-jarige detailhandelschool.

2014 Door de sterke groei verhuizen de opleidingen Marketing, communicatie en evenementen en Commercieel medewerker bank- en verzekeringswezen naar de Wandelboslaan. Zij gaan verder onder de naam MBO Marketing/Evenementen.

Tevens wordt dit jaar overeenstemming bereikt over de aankoop van de Seeligkazerne in Breda. In 2017 zullen de afdeling MBO Horeca en MBO Toerisme/Recreatie, die nu twee aparte panden betrekken, hun intrek nemen op deze locatie.

Bedrijfsgegevens

Website:derooipannen.nl/

Medewerkers: 10.000

Sector: Onderwijs

Opgericht: 1 november 2017

Resultaten

  • OmniCMS
  • IDM RealOpenIT
  • Betalen Ximedes
  • Lockers Vecos
  • Printer IDP Wise

Meer cases...