Radboud Universiteit

Klant Radboud Universiteit

Oplossing: Card koppelingen

We zijn trots dat we na de Universiteit van Tilburg, Amsterdam, Aachen en Erlangen ook de Radboud Universiteit Nijmegen als 5e Universiteit mogen toevoegen als gebruiker van het OmniCMS als intern Card Management Systeem.

Het OmniCMS is in staat om zeer grote aantallen kaarten en kaarthoudergegevens te kunnen verwerken en een grote diversiteit aan functies te ondersteunen. De complexe relaties met de bronsystemen enerzijds en de distributie van verschillende deelverzamelingen van kaart- en kaarthoudergegevens anderzijds naar de toepassingen, vragen om een geavanceerd systeem.

Daarbij worden zeer hoge eisen gesteld aan de beheerbaarheid, maar ook aan de gebruiksvriendelijkheid. Naast de implementatie van het OmniCMS, en omruil van de 15.000 kaarten voor alle studenten en medewerkers van het UMC Radboud te Nijmegen sloot onze kennis en producten goed aan bij de eisen en wensen van de Radboud Universiteit.

Medio juni 2012 werden de 1e jaars studenten voorzien van een nieuwe Desfire EV1 kaart. Universiteit Radboud produceert deze kaarten zelf met de bij OmniCard aangeschafte printapparatuur. De gehele kaartindeling is door de Radboud Universiteit in samenspraak met OmniCard opgemaakt en door Radboud Universiteit zelf in ons kaartprinting- en encoding software CardExchange ingevoerd. Medio November worden dan alle zittende studenten en medewerkers voorzien van de nieuwe Radboud Universiteit Desfire kaart.

De Radboud Universiteit Nijmegen werd in 1923 opgericht als Katholieke Universiteit Nijmegen. Toen telde de universiteit 27 hoogleraren en 189 studenten Op 1 september 2004 is de naam van de Universiteit veranderd in Radboud Universiteit Nijmegen. De Universiteit bevindt zich op het landgoed Heyendael.

  • Filosofie, Theologie & Religiewetenschappen
  • Letteren
  • Rechtsgeleerdheid
  • Managementwetenschappen
  • Sociale Wetenschappen
  • Medische Wetenschappen
  • Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica

 

De Radboud Universiteit Nijmegen is een studentgerichte onderzoeksuniversiteit. De Universiteit is een instelling waar uitwisseling en overdracht van kennis centraal staan en wetenschappers communiceren met collega’s over de hele wereld. Kenmerkend zijn de onderlinge samenwerking en de vele dwarsverbanden. Het onderwijs vindt vooral plaats in kleine groepen, waarin studenten en docenten persoonlijk en intensief contact met elkaar hebben.

 

Bedrijfsgegevens

Website:ru.nl/

Medewerkers: 2500

Sector: Universiteiten

Opgericht: 1923

Resultaten

  • Betere beveiliging card
  • Self-service medewerkers
  • Snelle uitlevering card

Meer cases...