NIBHV passen middels OmniCard printoplossing

Klant NIBHV

Oplossing: Card printing

NIBHV, kwaliteit in bedrijfsveiligheid

NIBHV is het kenniscentrum voor bedrijfshulpverlening in Nederland. NIBHV is in 1999 opgericht door het Instituut Fysieke Veiligheid IFV en Het Oranje Kruis. De doelstelling is het bevorderen van de kwaliteit van de bedrijfshulpverlening en de arbeids- en brandveiligheid in bedrijven en andere organisaties.

NIBHV richt zich op een volledige ontzorging van de klant door het aanbieden van een kwalitatief hoogwaardig en transparant kennis- en opleidingssysteem. Het systeem voorziet opleiders van opleidingen en lesmateriaal waarmee zij BHV-ers opleiden, trainen en geoefend houden. Ook de instructeurs krijgen jaarlijks een nascholing.

De controles tijdens examens en het keurmerk borgen de kwaliteit van de opleider. NIBHV gaat onafhankelijk te werk en werkt nauw samen met autoriteiten, zoals  het expertisecentrum van de brandweer, het Instituut Fysieke Veiligheid, het Oranje Kruis, de Nederlandse Reanimatieraad, de Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie,  de Hartstichting en het Rode Kruis

Jaarlijks honderdduizenden passen voor NIBHV-ers

OmniCard is expertpartner van NIBHV voor de levering van kaartprinters voor de productie van de NIBHV passen, die het NIBHV zelf print en uitgeeft bij het behalen van een erkend certificaat op diploma. Afgelopen zomer was OmniCard zeer vereerd om voor NIBHV meerdere nieuwe printers Zebra ZXP te mogen leveren en zo haar bijdrage te leveren aan de kwaliteit die NIBHV in de breedste zin van het woord wil uitdragen.

De nieuwste technologie: Zebra card-printzebra-zxp-7

De nieuwste Zebra card-printtechnologie, de ZXP Series 7 biedt een hoge kwaliteit kaartprinter. De ZXP 7 Serie printer heeft een innovatief design. Het past zich automatisch aan de dikte van de kaart, en het laden van het printribbon is zeer eenvoudig. Door de kleurcode gidsen en een helder LCD-bedieningspaneel, is de Zebra ZXP 7 zeer gemakkelijk voor iedereen te gebruiken.

Bedrijfsgegevens

Website:nibhv.nl

Medewerkers: 25

Sector: Kenniscentrum op het gebied van bedrijfsveiligheid

Resultaten

  • Print oplossing

Meer cases...