card-believe

Over Card producten

Naast, maar zeker ook voor onze Card oplossingen biedt OmniCard een ongekend groot scala aan producten aan : contactloze RFID Cards, contact Cards, Readers, Tags, allerhande accessoires zoals nekkkoorden, Card houders, clips, maar bijvoorbeeld ook fotografiesets. OmniCard is o.a. Benelux dealer van HID OmniKey readers, IDP en Nisca printers en CardExchange printsoftware. Daarnaast is OmniCard een van de grootste leveranciers van de NXP Mifare® Classic, DESFire, Plus, Ultralight en SmartMX Cards.

Alle Card producten zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de laatste trends. OmniCard is leverancier van de volgende producten welke u terug kunt vinden op deze website :

Cards NXP Mifare®Classic, DESFire, Plus en Ultralight
Cards 125 kHzHitag, EM, HID prox
Cards diversenMagneetstrip, blanco PVC, offset, contactchip, hybride
Card accessoiresNekkoorden, clips, cardhouders, jojo’s
Tags NXP Mifare®Classic en DESFire
Card printersIDP, Nisca, Matica, MagiCard, Zebra, Evolis, Fargo
RibbonsIDP, Nisca, Matica, MagiCard, Zebra, Evolis, Fargo
Card readersHID OmniKey, ACS, Digion24
FotografieCamera’s, achtergrondschermen, statieven

Met onze Card producten heeft OmniCard diverse klanten voorzien van een totale oplossing voor hun gewenste Card oplossing.
(zie referenties in Onderwijs, Zorg en Bedrijfsleven)

Lees meer

Gerelateerde diensten

  • Opslag en distributie

    Indien gewenst kan OmniCard uw card producten ook veilig en betrouwbaar opslaan en bij aanvraag in deel leveringen naar verschillende adressen uitleveren.

  • Trainingen

    Een training op locatie of in onze showroom in Alphen aan den Rijn van onze Card producten zoals Card printers, readers en software.

  • Advies

    Deskundig advies voor aanschaf over de Card producten voorkomt problemen achteraf en resulteert in een perfecte ontzorging van de door u gewenste Card oplossing.

Gerelateerde producten

45
Meer producten

Gerelateerde cases

Meer cases