card-believe

Over Card printing

Naast het uitbesteden van uw Card productie bij OmniCard kunnen wij u ook het ruimste assortiment in Nederland aan Card printing apparatuur en verbruiksmaterialen leveren. OmniCard is distributeur van o.a. IDP, Nisca en Matica printers, CardExchange printing software en HID Omnikey readers. Card printing oplossingen betekent naast het leveren ook adviseren, installatie, training , nazorg en service en support. Met meer dan 20 jaar ervaring bieden wij u de beste Card printing oplossing inclusief service en support!

CardExchange Solutions is onze zusterorganisatie en ontwikkelt CardExchange Producer Card printing- en codeersoftware. Vanwege ons software product CardExchange Producer en onze onafhankelijke positie in de markt hebben wij contacten met alle Card printing producenten en kan CardExchange Producer software gebruikt worden bij alle printers die OmniCard kan leveren waaronder : IDP, Nisca, Matica, MagiCard, Zebra, Evolis en Fargo. Bij de Card printers leveren wij natuurlijk ook alle aanverwante producten zoals webcams voor het maken van een foto, verbruiksmateriaal, kaarten en kaartaccessoires.

Met onze Card printing apparatuur en diensten heeft OmniCard al meer dan 1500 Card printing  oplossingen afgeleverd en geïnstalleerd.
(zie referenties in Onderwijs, Zorg en Bedrijfsleven).

Lees meer

Gerelateerde diensten

  • Advies

    Vooronderzoek en deskundig advies voor aanschaf van uw Card printing oplossing.

  • Installatie en Training

    Vakkundige installatie en gebruikerstraining voor een optimaal gebruik van uw Card Printing oplossing.

  • Service en Support

    Naast de garantieperiode een optimale Service en Support afwikkeling voor jarenlang gebruik van uw card printing oplossing.

Gerelateerde producten

45
Meer producten voor Card printing

Gerelateerde cases

Meer cases

Partners