card-believe

Over Card beheer

Card beheer is het op een geautomatiseerde en dus eenvoudige wijze volgen van uw Card, de zogenaamde “life-cycle” van uw Card.

Uw Card is voorzien van een grafische opdruk en elektronische codering van data. De elektronische data in de chip van uw Card is bestemd voor de afnemende systemen waarvoor uw Card gecodeerd moet worden zoals bijvoorbeeld toegangscontrole (on – en offline), betalen, lockers, parkeren en Follow Me Printing

U ziet het, er kunnen nog wel wat gegevens zijn die beheerd worden.
Het beheer start al bij de opname van de persoonsgegevens van uw studenten, medewerkers en of gasten In ons OmniCMS Cardmanagement systeem. Aan deze persoonsgegevens  kan een foto gekoppeld worden. Zodra  de persoonsdata compleet is, wordt deze persoonsdata gekoppeld aan zowel een grafische als elektronische lay-out van een Card. Indien al deze gegevens compleet zijn kan uw Card geprint en uitgegeven worden:

Uw Card leeft !

U kunt uw Card gelijk gebruiken voor al uw toepassingen vanwege onze uitgekiende snelle datasynchronisatie van zowel de Card houdergegevens als de Card houderdata naar alle afnemende systemen.

Na de uitgifte van uw Card zijn er verschillende stadia in de life-cycle van uw Card zoals verlies, diefstal, inname, blokkeren welke kunnen leiden tot de uitgifte van een nieuwe Card. Een nieuwe Card kan in principe pas uitgegeven worden als uw oude Card is geblokkeerd. Een persoonsentiteit met twee kaarten is dus uitgesloten, Ook dat verstaan onder goed Card beheer.

Naast beheer is rapportage ook een onderdeel van goed Card beheer.
Met onze producten (OmniCMS, OmniPAS en CardExchange) en diensten (Vooronderzoek en Implementatie)  heeft OmniCard al meer dan 100 klanten voorzien van goed Card beheer.

Read more

Gerelateerde diensten

  • Vooronderzoek

    Een grondige inventarisatie van uw behoeften, verwachtingen en planning om te komen tot een voor u perfecte Card brede oplossing.

  • Projectmanagement

    Met elkaar een aantal spelregels afspreken. Hierdoor verbetert de samenwerking, de communicatie en de besturing van het project om de gezamenlijke doelen te realiseren.

  • Implementatie

    Vanaf een kick-off sessie zal configuratie, implementatie en installatie worden vastgelegd. De oplevering gaat gepaard met documentatie, een training, keten- en acceptatietest. Nazorg na acceptatie sluit de implementatie daarna af.

Business cases

Meer cases

Partners