Over OmniCard

OmniCard is al vanaf 1997 uw expertiseleverancier op het gebied van kaartoplossingen.

Onze naam verraadt onze visie eigenlijk al : Wij denken in Card oplossingen.

OmniCard is uw spin in het web als het aankomt op de totale beheersing (of het totale ontzorgingsmodel) van uw kaart. Onze slogan : Samen halen wij meer uit uw kaart sluit hier dan ook naadloos op aan.

Van het begin tot het einde van de dataketen bieden wij oplossingen die er voor zorgdragen, dat door onze gedegen kennis en advies, de aanvraag, productie, uitgifte en tenslotte beheer van de kaart vlekkeloos verloopt. OmniCard’s missie is dan ook: Iedereen een OmniCard

OmniCard monitort het gehele ketenproces. Door jarenlange ervaring weet OmniCard de valkuilen te ontwijken en de klanten van een goed advies te voorzien. Door onze onafhankelijke positie in de markt ten opzichte van afnemende kaartsystemen is OmniCard in staat, door de goede samenwerking met deze afnemende kaartsystemen, uiterst betrouwbare en efficiënte koppelingen te realiseren en deze te beheren.

Met onze visie en nuchtere blik is OmniCard  marktleider geworden in het opzetten van koppelingen tussen toeleverende en afnemende systemen waarbij OmniCard gebruik maakt van onze, binnen de eigen R&D afdeling ontwikkelde software oplossingen zoals het OmniCMS, Selfservice module, CardExchange printing – en codeersoftware en de OmniKiosk.

Een goed partnership met onze partners en relaties en productinnovatie vormen de kern van ons denken en handelen. In de wetenschap dat het leveren van kwaliteit tijd vereist streeft OmniCard niet naar korte termijn succes.

  • Slogan : Samen halen wij meer uit uw Card.
  • Visie : Wij denken in Card oplossingen.
  • Missie : Iedereen een OmniCard. 

Kaartproductie en fulfilment vindt plaats op de eigen productieafdeling met behulp van de nieuwste apparatuur en de beste zorg van onze gekwalificeerde productiemedewerkers.

OmniCard levert al 20 jaar kwaliteitsproducten zoals kaarten , kaartreaders en kaartprinters ter ondersteuning van deze processen.

Binnen de OmniCard Group zijn twee bedrijven actief :  OmniCard BV en CardExchangeSolutions BV. We zijn 20 jaar geleden gestart als onderdeel van het KPN concern nml. KPN Risicom OmniCard BV, maar sinds 10 jaar al weer zelfstandig in de markt aan het werk.

Met ons enthousiaste team van 30 medewerkers in Nederland en USA werken wij in een open en ontspannen sfeer aan innovatieve projecten. Onze Card productie afdeling verzorgt al enkele jaren de productie van vele studenten- en medewerkerkaarten voor meer dan 300 klanten. Alle software is binnen onze eigen R&D afdeling van OmniCard of CardExchangeSolutions ontwikkeld. We kunnen dus heel snel aanpassingen of veranderingen doorvoeren. De medewerkers van Service & Support staan altijd klaar om onze klanten te helpen. Open en onafhankelijk zijn we, en willen wij blijven. Verkoop binnen OmniCard is direct gericht op Onderwijs en Zorg, en indirect via onze partners. New Business ontwikkeling om nieuwe markten of nieuwe producten te introduceren. Geen verborgen kosten of open eindjes, gewoon doen waar je goed in bent : in goede samenwerking kwaliteitsproducten leveren door onze uitgebreide kennis. Wij hopen u als klant nog jaren te mogen bedienen of als nieuwe klant te mogen begroeten.
(Ed Dijkers – New Business Director)