Ons adres

OmniCard B.V.

Kalkovenweg 36
2401 LK Alphen aan den Rijn

Postbus 2148

2400 CC Alphen aan den Rijn

Tel: 0172-520 540
Fax: 0172-413 746

 

info@OmniCard.nl 

Print

Service & Support

Vanaf de oprichting heeft OmniCard geïnvesteerd in betrouwbaar en bekwaam service- en supportpersoneel. Dit is namelijk 1 van de grootste pijlers van onze organisatie waar u op moet kunnen vertrouwen.

 

Onderhoud en reparatie aan ID kaart printers is specialistisch werk. Onze service afdeling bestaat uit een hecht team van vakbekwame technici. OmniCard beschikt over een team van specialisten op het gebied van kaartprinters, printersoftware en aanverwante apparatuur.

 

OmniCard verzorgt onderhoud en reparatie aan toonaangevende printermerken zoals; Zebra, Eltron, Fargo, Persona, Nisca, DataCard, Evolis, MagiCard, XID, VDS, en DNP Dai Nippon.

 

Na de aanschaf van uw kaartprinter en of kaartprint software is het belangrijk deze goed te onderhouden. De Service & Support afdeling van OmniCard speelt daarbij een belangrijke rol bij bijv.:

- Software installaties / updatesSupport

- Preventief onderhoud

- Het verhelpen van storingen intern

- Het verhelpen storingen extern

- Telefonisch support

- Email support

- Hulp of afstand

- Gebruikerstrainingen

 

Naast onderhoud en reparatie op locatie verzorgen wij ook totaal installaties op locatie. Denk hierbij aan het inrichten van een complete printomgeving waarbij zowel de software, de hardware als de koppelingen met externe partijen uitgevoerd kan worden.

 

U kunt als volgt onze Service & Support afdeling bereiken:

- 0172-520 547 ( voor klanten met een Service Garant Contract)

- Support@OmniCard.nl ( gratis )

 

Voor de beste ondersteuning bij problemen, adviseren wij u een Service Garant Contract bij OmniCard af te sluiten. Wanneer u bijv. het Service Garant Contract D afsluit heeft u recht op een vervangende printer wanneer wij de printer niet binnen 16 werkuren kunnen repareren, of wanneer u een responstijd van 8 werkuren wenst. Het is ook mogelijk een contract af te sluiten voor jaarlijks preventief onderhoud. Ook zonder contract komen wij bij u langs waarbij dan het gemaakte arbeidsloon (starttarief vanaf 1 werkuur), voorrijdkosten en of onderdelen in rekening worden gebracht.

 

Wilt u uw CardExchange® licentie heractiveren? Klikt u dan hier.

(let op, dit is alleen mogelijk vanaf CardExchange® versie 6.* of hoger)

 

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan op 0172-520 540 of verkoop@OmniCard.nl .
© Omnicard - All Rights Reserved | Webdesign by Suricate