Ons adres

OmniCard B.V.

Kalkovenweg 36
2401 LK Alphen aan den Rijn

Postbus 2148

2400 CC Alphen aan den Rijn

Tel: 0172-520 540
Fax: 0172-413 746

 

info@OmniCard.nl 

Welkom bij OmniCardOmniCard opgericht in 1997 is uw expertiseleverancier
op het gebied van kaartoplossingen.

Onze naam verraad onze visie eigenlijk al : Wij denken in Card oplossingenOmniCard is uw spin in het web als het aankomt op de totale beheersing (of : het totale ontzorgingsmodel) van uw kaart. Van het begin tot het einde van de dataketen bieden wij oplossingen die er voor zorgdragen, dat door onze gedegen kennis en advies, de aanvraag, productie, uitgifte en tenslotte beheer van uw kaart vlekkeloos verloopt.OmniCard ontzorgt u door het gehele ketenproces te monitoren. Middels onze jarenlange ervaring weten we de valkuilen te ontwijken en u van een gedegen stuk advies te voorzien. Door onze onafhankelijke positie in de markt ten opzichte van afnemende kaartsystemen is OmniCard in staat door de goede samenwerking met deze afnemende kaartsystemen uiterst betrouwbare en efficiënte koppelingen te realiseren en te beheren.

Lees meer...
Nieuwsbrief Augustus 2015

.

idp smart 70

IDP SMART 70

OmniCard is als Benelux distributeur van IDP Smart printers verheugt u te melden dat de nieuwe IDP Smart 70 IDP is uitgebracht. Deze nieuwe IDP Smart 70 printer is uitermate geschikt voor hoog volume printing.

De IDP Smart 70 beschikt namelijk over een invoer- en uitvoercapaciteit van 500 kaarten en een printsnelheid van 225 kaarten per uur (enkelzijdig kleur). De IDP Smart 70 is ook zeer eenvoudig modulair uit te breiden van een enkelzijdige printer naar dubbelzijdige met o.a. laminator, flipper en encoding modules.Een mooie uitbreiding dus op onze IDP printerreeks (IDP Smart 30 / 50 en Wise) waardoor we een gehele printerreeks kunnen aanbieden. OmniCard zal de IDP Wise 70 tonen op de beurs Safety en Security in Amsterdam van 22 tot en met 24 September. Kunt u niet wachten? Een demo in Alphen aan den Rijn is natuurlijk ook al mogelijk.

omnipas mobiel

Mijn Omni-Pas op mobiele apparaten


Met de Mijn Omni-Pas webapplicatie kunnen uw medewerkers of studenten op afstand via het web een foto uploaden en toesturen voor o.a. productie van hun studenten- cq. medewerkerkaart. De foto kan worden toegevoegd middels het uploaden van een fotobestand of via de webcam. Mijn Omni-Pas kan tevens worden gebruikt voor selfservice kaartbeheer door de kaarthouder:

1) voor het aanvragen van een nieuwe kaart, inclusief online betaling;
2) voor het blokkeren van een k
aart (bijvoorbeeld bij verlies of diefstal;
3) voor het activeren van een kaart.

Mijn Omni-Pas kan gekoppeld worden aan Surfconext voor de authenticatie van de gegevens.

Mijn Omni-Pas is nu ook geschikt voor gebruik op mobiele apparaten.

Zo brengen wij het maken van een foto en kaartbeheer op een nog efficiëntere en eenvoudige manier dichter naar de gebruiker toe.

safety security 2015

Safety en Security beurs RAI Amsterdam

Van dinsdag 22 t/m donderdag 24 september staat OmniCard op de beurs Safety en Security in de RAI te Amsterdam. Er is geen bedrijf of organisatie die niets meer doet aan beveiliging. de behoefte aan een veilige omgeving neemt toe. Safety & Security 2015 brengt vragers en aanbieders van producten, oplossingen en informatie samen. De integratie van fysieke en IT-beveiliging vormen een hoofdthema op deze vakbeurs. OmniCard ondersteund dit door het OmniCMS-concept en het gebruik van OmniKey kaartreaders als HID Benelux partner.

.

 
Nieuwsbrief Oktober 2014

 

 

visentini

  

 

Door de gestage groei van het aantal klanten bij OmniCard is sinds 1 Juni 2014 de heer Andrea Visentini als Sr. Account Manager Zuid bij OmniCard in dienst gekomen. Andrea is geen onbekende in de chipcard markt. Hij heeft namelijk in zijn vorige dienstverbanden gewerkt bij o.a. Xafax en Screencheck en is dus bekend in onze branche. Een aantal klanten hebben al kennis met Andrea kunnen maken, maar in de aankomende tijd kunt u mogelijk een telefoontje van Andrea verwachten voor een 1e kennismakingsgesprek.

 

Andrea is te bereiken op telefoonnumer : 0172 - 520 549 of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . 

 

 

 

soentpiet

 

 

Na 6 jaar (met een kleine onderbreking van 3 maanden bij Rabobank) heeft Sebastian Soentpiet een nieuwe uitdaging aanvaard door per 1 November 2014 bij het bedrijf van zijn vader te gaan werken. Sebastian zal na een gedegen inwerkperiode van 2 jaar het bedrijf van zijn vader over kunnen nemen. Wij wensen Sebastian heel veel succes met deze mooie nieuwe uitdaging, en bedanken hem, denk ook namens vele klanten, voor zijn positieve, klantgerichte inzet voor Omni Card. We weten zeker dat hij er een mooi bedrijf van zal maken. Op www.stroy.nl  kunt u zien dat Sebastian al uw secure data voor u kan vernietigen (denk hierbij aan harde schijven en tape-drives).

 

 

 

schouten

 

 

Om onze (verkoop)service naar u toe te kunnen continueren hebben wij inmiddels een vervanger voor Sebastian Soentpiet aangenomen. Vanaf 1 November aanstaande zal de heer Marcus Schouten als Sr. Account Manager Noord u van dienst zijn. Marcus is mogelijk geen onbekende voor u, daar Marcus werkzaam is geweest bij ITSEC Accounting Systems, Quality Equipment en Canon. Met zijn 12,5 jaar werkervaring als accountmanager in de Non-Profit sector weten wij zeker dat Marcus na een gedegen productkennis inwerkperiode u zeer goed van dienst kan zijn. Binnenkort maakt hij kennis met u middels een bezoek of telefoon.

 

Marcus is te bereiken op telefoonnummer  0172-520 544 of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

nieuwsbrief okt 14 logos

In de afgelopen maanden, voorafgaande aan de zomerbulk productieperiode heeft OmniCard weer een aantal OmniCMS en Mijn Omni-Pas gebuikers mogen toevoegen aan haar gerenormeerde klantenbestand. Zadkine te Rotterdam, Nova College te Haarlem, ROC Tilburg te Tilburg en Stichting ZuidWester zijn toegetreden tot de OmniCMS Gebruikersgroep. Daarnaast hebben we ook een aantal Mijn Omni-Pas projecten ingericht waardoor de studenten en medewerkers middels de self-servicesite van het OmniCMS web-based hun foto kunnen maken en hun kaart kunnen aanvragen, blokkeren etc. Bij een aantal klanten is het OmniCMS en Mijn Omni-Pas geheel in een hosted versie geimplementeerd.

  

 

Binnenkort ontvangt u meer gedetailleerde informatie over deze nieuwe projecten van OmniCard en willen wij graag middels een nieuwe OmniCMS gebruikersdag u bijpraten over de nieuwe mogelijkheden van o.a. zelf-service kaartbeheer.  

 

 
© Omnicard - All Rights Reserved | Webdesign by Suricate