Ons adres

OmniCard B.V.

Kalkovenweg 36
2401 LK Alphen aan den Rijn

Postbus 2148

2400 CC Alphen aan den Rijn

Tel: 0172-520 540
Fax: 0172-413 746

 

info@OmniCard.nl 

OmniCard introduceert milieuvriendelijke draagaccessoires

MileulogoVanaf heden zijn er bij OmniCard milieuvriendelijke draagaccessoires verkrijgbaar: nekkoorden, clips en kaarthouders. Deze zijn gemaakt van gerecycled P.E.T., Bamboo of gerecycled Vinyl. Deze producten sluiten perfect aan bij bedrijven en organisaties die rekening willen houden met het milieu.

 

Onderstaand vind u een overzicht met onze accessoires.

 

Ecoline Bamboe nekkoord

De bamboeplant is de grondstof waarvan de Ecoline Bamboe nekkoorden worden gemaakt. Doordat de grondstof een natuurlijke stof is, breekt deze ook af zonder de natuur te beschadigen. Dit betekent niet dat het nekkoord snel breekt, deze is juist erg sterk. Vergeleken met de andere nekkoorden voelt het nekkoord lekker zacht aan, wat ook weer extra draaggemak oplevert.

 

Ecoline Recycled P.E.T. nekkoord

Polyethyleentereftalaat oftewel P.E.T. is een polyester kunststof welke o.a. wordt gebruikt voor het maken van petflessen en andere verpakkingen. Het voordeel van het gebruik van P.E.T. is dat het volledig recyclebaar is. De nekkoorden zijn volledig nieuw gefabriceerd van gerecycled P.E.T. producten.

 

Een Ecoline nekkoord is te herkennen aan één van de onderstaande twee logo’s.

Mileu 

 

Ecoline Vinyl kaarthouders en Clip (DOP vrij) Vinyl is een kunststof dat bestaat uit weekmakers, maar lang niet alle weekmakers zijn milieuvriendelijk. De Ecoline Vinyl kaarthouders en clip wel, dit komt omdat de schadelijke stof dioctylftalaat oftewel DOP niet wordt gebruikt tijdens het fabricageproces. Ook zijn deze kaarthouders en clip recyclebaar.

 

Klik hier om naar de productpagina van de milieuvriendelijke producten te gaan.

 

OmniCard blijft zoeken naar producten en oplossingen welke kunnen bijdragen aan een beter milieu.

Wij hopen in de toekomst ook andere duurzame producten te kunnen introduceren.

 
© Omnicard - All Rights Reserved | Webdesign by Suricate