Ons adres

OmniCard B.V.

Kalkovenweg 36
2401 LK Alphen aan den Rijn

Postbus 2148

2400 CC Alphen aan den Rijn

Tel: 0172-520 540
Fax: 0172-413 746

 

info@OmniCard.nl 

CardExchange® 6 Released

De stap naar de "Next Generation" printsoftware!!!

 

CardExchange® 6 Released...

 

 

Meer functionaliteit, verbeteringen, en nu ook 32 en 64 bit compatible... CardExchange® Versie is gereleased door ExchangeIt en vanaf nu ook verkrijgbaar via OmniCard!

 

 

Met de release van CardExchange® 6 brengen wij u een CardExchange® versie met de nieuwste functionaliteiten en belangrijk verbeteringen. Met een volledig nieuw ontwikkelde ImageExchange® picture editor wordt het bijwerken van uw foto's makkelijker dan ooit. We hebben ook ondersteuning toegevoegd voor Canon EOS camera's binnen de PhotoExchange ® Add-On. Tevens hebben we ondersteuning toegevoegd voor transparante achtergronden op onze barcodes.

 

Nu ook verkrijgbaar is de CardExchange ┬« Small Business Server versie 6. Met de CardExchange SB Server kunnen niet alleen uw licenties, maar ook uw gegevens gecentraliseerd worden op uw server. Hiermee kan het beheer van alle klanten, kaarten sjablonen, database connecties, etc. vanaf ├ę├ęn centrale locatie plaatsvinden.

 

Vanaf de CardExchange 6.0 versie ondersteunen we ook de nieuwe Zebra ZXP re-transfer printer en de Titeng printers, en niet alleen voor het printen, maar natuurlijk ook gelijk voor het mogelijk inline contactloos coderen.

CardExchange ┬« 6 is volledig compatibel met Windows 32 en 64 bits besturingssystemen. Slechts ├ę├ęn installatie voor beide situaties, CardExchange ┬« 6 ondersteunt Windows XP (SP2), Windows Vista (SP2) en Windows 7!

 

Nu is de tijd aangebroken voor professioneel printen en coderen ....... daarom nodigen wij u uit om zelf te ervaren wat CardExchange ® 6 u allemaal te bieden heeft !

 

Klik hier om een gratis demo versie van CardExchange® 6 te downloaden. Deze demo versie biedt u 42 dagen toegang tot alle beschikbare functionaliteit.

Wilt u meer weten aangaande dit product, neem dan gerust contact op met ons verkoopteam!

 
┬ę Omnicard - All Rights Reserved | Webdesign by Suricate