Ons adres

OmniCard B.V.

Kalkovenweg 36
2401 LK Alphen aan den Rijn

Postbus 2148

2400 CC Alphen aan den Rijn

Tel: 0172-520 540
Fax: 0172-413 746

 

info@OmniCard.nl 

Welkom bij OmniCard

 

 

omnicard_pand

 

OmniCard vindt zijn oorsprong in 1997 binnen het KPN Concern.

 

In 2005 is middels een overname door de huidige aandeelhouders de OmniCard Group opgericht.

 

OmniCard is marktleider in Nederland in de ID markt van High End RFID oplossingen zoals :

 

 • ID - Kaarten ( MIFARE¬ģ¬†/ DESFire¬ģ / Hitag / Cotag / etc. )
 • ID¬†- Kaartbedrukkingen ( offset, re-transfer , direct to card )
 • ID - Kaartprinters ( Fargo, Nisca , MagiCard, Zebra, Evolis, XID )
 • ID - Kaartaccesoires
 • ID - Card Management en Personalisatie software ( OmniCMS , CardExchange )
 • ID - Fotografie
 • ID - Mailing activiteiten
 • ID - Service & Support

 

Pyramide 

 • Verkoop
 • Research & Development
 • Service & Support
 • Kaartproductie
 • Projectenbureau

 

OmniCard is developer van het Kaart Management Systeem ( OmniCMS ) wat inmiddels bij een 4 Universiteiten, 4 HBO instellingen, 14 ROC instellingen, 7 Ziekenhuizen en verschillende andere bedrijven is ge√Įmplementeerd.

 

ExchangeIT is developer van Kaart Printing en Encoding software ( CardExchange ). Er zijn plm. 20.000 licenties gedistribueerd door meer dan 40 partners is 25 verschillende landen worldwide.

 

Naast de inrichting van totale Kaart Management Projecten, print en codeert OmniCard voor haar klantenbestand van plm. 500 verschillende klanten bijna 1 miljoen verschillende kaarten per jaar. Van klantenkaarten voor grote retailers tot toegangscontrolekaarten van banken worden door OmniCard’s eigen productie afdeling geproduceerd en uitgegeven.

 

Als klant heeft u recht op betrouwbaarheid. Vanuit onze historie komt betrouwbaarheid op de eerste plaats. Als KPN Risicom OmniCard B.V. hadden wij reeds een naam hoog te houden. Of het nu ging om de bescherming van postkantoren, bank en overheidsgebouwen, of de bedrijfszekerheid van de nationale communicatie infrastructuur. Betrouwbaarheid is verweven met onze cultuur. Dat betekent voor u een veilig beheer van gegevens, duidelijke afspraken, en een goede begeleiding en service. OmniCard is daarom geen prijs vechter. Een langetermijnvisie met een gezond bedrijfsresultaat betekent dat continu√Įteit naar u is gewaarborgd. Deze verplichting gaan wij aan met u en met ons zelf.

 

Flexibiliteit is belangrijk in een markt die altijd in beweging is. Dankzij haar onafhankelijke positie is OmniCard geheel vrij in de keuze van producten en diensten. Diezelfde positie geldt ook voor mogelijke partners en leveranciers. Hierdoor kan OmniCard een hoge mate van flexibiliteit toepassen. Met die restrictie, dat onze hoge kwaliteitseisen gewaarborgd blijven. Beheerste flexibiliteit is datgene waar het om draait. We bieden oplossingen waar we zelf volledig achter staan.

 

Productkennis vanaf de oorsprong van de kaart. Als initiatiefnemers bij KPN tijdens de ontwikkelingsfase van de chip kaart hebben wij een ruime kennis en een jarenlange ervaring opgedaan. Deze deskundigheid is in de loop der jaren steeds verder uitgebouwd door voorop te lopen in de nieuwste ontwikkelingen.

 

Een prominente positie voor Research & Development; productontwikkeling in eigen beheer. Rijpe technologie vertalen wij snel in oplossingen. In nauw overleg met onze klanten leidt dit tot "custom made" producten van uitzonderlijke kwaliteit zoals het bewezen OMNICMS.

 

Een op maat gesneden oplossing voor alle problemen, met uw toekomstige wensen in het achterhoofd.

 
© Omnicard - All Rights Reserved | Webdesign by Suricate